Zondagmiddag 1 december is het weer zo ver… een nieuwe kookworkshop van Kookerij Akkers in samenwerking met Romesco Wijnen en Delicatessen!
Tijdens deze leuke, gezellige, maar vooral ook leerzame workshop, staat het kerstdiner centraal. We maken gezamenlijk een feestelijk 4 gangendiner, waarbij Gerard je hele handige trucjes en geheimen leert om een super diner zonder stress op tafel te zetten… voorbereiding is het geheim van het succes!
Gedurende de middag komen de volgende onderdelen aan bod:
- het uitbenen van parelhoenbout om een prachtige ballotine te maken als voorgerecht van het menu,
- het schoonmaken en bereiden van verse coquilles en het bereiden van geconserveerde coquilles, als feestelijk tussengerecht,
- het uitbenen en verwerken van Hollandse polderhaas en diverse bereidingen hiervan, onder andere de rugfilet en het maken van heerlijke bitterballetjes van het stoofvlees,
- het maken van een bavaroise als dessert,
- en als klap op de vuurpijl leer je je eigen friandises te maken.
Rolf serveert bij de diverse gerechten natuurlijk heerlijke, passende KERSTWIJNEN!
De prijs voor deze speciale Kerstkookworkshop inclusief diner, wijnarrangement en ter afsluiting koffie of thee, bedraagt € 62,50.
Lijkt je het leuk om mee te doen? Meld je dan vóór 25 november aan op [email protected] of [email protected]
Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook: Rolf: 06 – 38349478 / Gerard 06 – 29078497
Datum: zondag 1 december
Tijd: van 14.00 tot 19.00
Locatie: de Eenhoorn, Verdonkenoord 44, 1811 BG Alkmaar