Lezersdiner

Na de succesvolle kookworkshop eind juli, organiseren Kookerij Akkers en Romesco opnieuw samen een culinair evenement:

“HET LEZERSDINER”

Bijna iedereen houdt van lezen. Mooie boeken kunnen soms enorm inspireren! Natuurlijk bestaan er ook talloze romans en boekpassages waarin eten en drinken centraal staan. Je hebt vast ook je favoriet!

Graag willen wij ons door jouw favoriete boekpassage laten inspireren tot het creëren van een mooi gerecht met passende wijn. Weet je zo’n roman of boekpassage en wil je deze graag met ons delen? Geef je dan op voor HET LEZERSDINER!

De 5 meest inspirerende inzendingen gebruiken wij dan voor de samenstelling van een speciaal vijf gangendiner. De uitgekozen inspirators worden uitgenodigd om hun passage voor te komen lezen tijdens het diner.

Heb je een briljant boek op het oog, maar vind je het idee om voor te lezen wat minder… stuur je passage evengoed op… wij gaan dan op zoek naar een ervaren voorlezer.

Ben je niet zo goed in voorlezen, maar zou je het wel enorm leuk vinden om mee te helpen bij de voorbereiding van één van de gerechten en te luisteren naar de inzendingen van anderen, ook dit is mogelijk. Wij hebben ruimte voor een 15-tal amateurchefs die in groepjes van drie Gerard kunnen assisteren in de voorbereiding en het meegeven van de gerechten.

Klinkt bovenstaand programma je als muziek in de oren, maar hoef je niet perse voor te lezen of mee te koken… Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Schrijf je in voor het Lezersdiner en geniet van al het moois voor ogen, oren, neus en mond!
(dit kan tot maandag 7 oktober)

Datum: Zondag 13 oktober 2013, van 14.30 tot 19.00
Locatie: De Eenhoorn, Verdronkenoord 44 te Alkmaar
Prijs: € 49,50 per persoon all-in

Reserveren kan via [email protected]

Ben je 18 jaar of ouder?

Verifieer je leeftijd